info@koffertonline.no

Ukedager 10-15

  • Delsey Brochant 55cm - Kabinveske Blå
  • delsey-brochant-kabin-bla
  • Delsey Brochant 55cm - Kabinveske Blå
  • Delsey Brochant 55cm - Kabinveske Blå
  • Delsey Brochant 55cm - Kabinveske Blå

Delsey Brochant 55cm

Kabinveske Blå

Delsey Brochant garanterer stressfri reise da den er både ultralett og akseptert som håndbagasje av alle flyselskaper! Med en vekt på kun 1,7 kg kan du gi slipp på alle bekymringer om overvektig bagasje og fokusere helt på pakkingen. I tillegg er Delsey Brochant laget av et patentert teflonmateriale som er lett, sterkt og flekkavvisende. Fire hjul, TSA-låser og smarte lommer sørger for at du reiser jevnt uansett hvor du er. Med Delseys unike kraftgaranti kan du føle deg trygg på at uansett hvor du er i verden kan du få hjelp med vesken fra nærmeste Delsey-forhandler.Dette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
Produktinformasjon

Delsey Brochant garanterer stressfri reise da den er både ultralett og akseptert som håndbagasje av alle flyselskaper! Med en vekt på kun 1,7 kg kan du gi slipp på alle bekymringer om overvektig bagasje og fokusere helt på pakkingen. I tillegg er Delsey Brochant laget av et patentert teflonmateriale som er lett, sterkt og flekkavvisende. Fire hjul, TSA-låser og smarte lommer sørger for at du reiser jevnt uansett hvor du er. Med Delseys unike kraftgaranti kan du føle deg trygg på at uansett hvor du er i verden kan du få hjelp med vesken fra nærmeste Delsey-forhandler.

Merker

Det franske merket Delsey er den nest største koffertprodusenten i verden. Alltid klar med smarte og innovative funksjoner, pakket inn i et elegant design. Dette førsteklasses merket har eksistert siden 1946, og har mer enn 70 utmerkelser og patenter. Med en koffert fra Delsey kommer du til å reise både elegant og problemfritt!

Kunde anmeldelser

4.8/5 fra 12885 anmeldelser

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke