info@koffertonline.no

Ukedager 10-15

Ekstra Stor Koffert(34 produkter)

En ekstra stor koffert gir deg nok bagasjeplass til at du kan være på reise i ganske lang tid. En koffert regnes som ekstra stor om den rommer mer enn 130 liter. Det koster ikke noe mer å sjekke inn en ekstra stor koffert på flyet enn en mindre koffert (så sant den ikke veier for mye). En ekstra stor koffert gir deg også mer bagasjeplass. Har du en ekstra stor koffert samt en bag eller kabinkoffert som håndbagasje, kan du være på reise i to-tre uker uten å måtte kjøpe nye klær på turen.

Sorter etter Filter

Ekstra Stor Koffert

 

Når du vil ha plass til alt

Hvis du skal ut å reise over lengre tid, eller er på flyttefot uten å ta med hele flyttelasset, er en ekstra stor koffert god å ha. Du får rett og slett mer bagasjeplass, og kan kanskje klare deg med én koffert i stedet for flere mindre kofferter. Det er atskillig enklere å håndtere en koffert enn flere. Ønsker du så mye bagasjevolum som mulig for pengene, er det billigere å kjøpe en ekstra stor koffert i stedet for flere mindre. Noen ganger kan en familie klare seg med en ekstra stor koffert i stedet for at alle har med seg en koffert hver. En ekstra stor koffert er også hendig om du skal pakke inn knuselige ting, siden det er plass i kofferten til innpakningsemballasje. Husk at knuselige ting må pakkes slik at de ligger støtt i kofferten, og ikke har rom til å bevege seg.

Vær oppmerksom på at en ferdigpakket koffert med store mål kan bli skikkelig tung. Det gjør det vanskeligere å løfte den inn og ut av biler samt frakte den med seg for egen maskin. Derfor bør kofferten ha gode hjul, slik at du enkelt kan dra den med deg. 

Slik velger du den rette ekstra store kofferten

For mange er valget mellom ulike ekstra store kofferter et spørsmål om budsjett og pris. Husk likevel på at du får det du betaler for. En bag i et materiale av litt høyere kvalitet holder ofte lengre, og blir dermed billigere på lang sikt. Om den lave prisen skyldes dårligere materialer, kan det være en risiko for at hjul eller lynlås raskt går i stykker. 

Hvilke materialer en koffert er laget av er avgjørende for prisen. Tenker du på å kjøpe en ekstra stor koffert, som er så lett som mulig? Da kan du velge en myk koffert i nylon eller kanvas eller en hard koffert i aluminium. Aluminium er litt tyngre enn nylon og kanvas, men er veldig støtsikkert. I dag finnes det en rekke materialer med gode og allsidige egenskaper. Polykarbonplast og polypropylenplast er eksempler på materialer, som er både lette og relativt holdbare.

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke