info@koffertonline.no

Ukedager 10-15

Barnekoffert(95 produkter)

En barnekoffert gjør reisen morsommere for hele familien. Barnet kan pakke klærne sine i en egen koffert, og leke med den når det kjeder seg på reisen. Våre søte barnekofferter gjør kjedelig venting på flyplasser til et morsomt eventyr.

Sorter etter Filter

Barnekoffert

 

BARNEKOFFERT OG LEKETØY I ETT

Barn blir fort lei, og synes det er vanskelig å sitte stille over lengre perioder, og det er nettopp det som kreves på mange reiser. Spesielt om reisen trekker ut på grunn av forsinkelser. Barn trenger å bli stimulert, og da kan en morsom koffert bli et godt hjelpemiddel på turen. Mange av barnekoffertene våre har morsomme funksjoner eller design, slik at de små kan stimuleres når mulighetene ellers er begrenset.

MORSOMME FUNKSJONER

En del av barnekoffertene våre er formet slik at de små kan sitte på dem, som et slags kjøretøy på hjul. Disse barnekoffertene er produsert i et slitesterkt og holdbart materiale, med robuste hjul og håndtak for å holde seg fast. Perfekt når man skal ta seg fra A til B, eller når ventetiden blir lang. 

SØT DESIGN

Utvalget vårt inneholder også andre typer barnekofferter. Disse har en søt design, som vil underholde barnet når turen blir kjedelig. Du finner alt fra kofferter med detaljerte dyreansikter, til modeller med spennende tegneserier. Velg en barnekoffert med et design, som passer ditt barns interesser. Pass også på å velge en størrelse som rommer alt som skal pakkes i den.

HOLDBARE BARNEKOFFERTER

Utvalget vårt inneholder barnekofferter, som faktisk tåler lek og er enkle å transportere samtidig som de er laget i slitesterke og holdbare materialer. I tillegg har mange av koffertene smart oppbevaring. Dermed kan barnet pakke selv og finne tingene sin uten at det oppstår krangel.

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke