Laptop & Dataveske(76 produkter)

Normalt har en dataveske et pakkevolum på rundt 10 liter. Her hos oss finner du også enda større modeller, slik at det er plass til mer enn kun laptopen. Store datavesker kan også brukes som en kabinkoffert, mens de mindre dataveskene passer fint under setet foran deg på flyet. Vi har også praktiske sleeves, for deg som leter etter et praktisk futteral til laptopen.

Sorter etter Filter

Laptop & Dataveske

 

DATAVESKE BESKYTTER LAPTOPEN

Datavesker kommer i flere typer materialer, som kunstlær, ballistisk nylon, polyester, lær og resirkulert materiale. Vesken beskytter laptopen fra riper og smuss, samtidig som den tåler støt og fall bedre. En god laptopveske kan forlenge levetiden på laptopen, og er dermed verdt å investere i. Tar du med deg laptopen på skole eller jobb hver dag, eller flere ganger i uken, gjør datavesken hverdagen enklere.

En god dataveske kan bæres på flere måter, og kommer normalt med både håndtak og skulderrem. Begge deler er utført i beste kvalitet, og beregnet for langvarig bruk. Har du en tung laptop, er det nyttig å kunne veksle mellom å bruke håndtak og skulderrem. Det gir variasjon, slik at man ikke belaster kun hånden eller skulderen.

Hos oss kan du også finne enda bedre ergonomiske laptopvesker, i form av en dataryggsekk. Disse er et godt alternativ når du skal ha med deg en tung laptop. Dataryggsekker kommer med vatterte skulderremmer.

DETTE BØR DU TENKE PÅ NÅR DU SKAL KJØPE DATAVESKE

Det er viktig at du kjøper en dataveske som passer laptopen din. Vi har datavesker som passer alt fra store 17,3 tommers PC-er, til små nette notebooks. Hvor stor laptop en dataveske har plass til finner du i produktbeskrivelsen. I tillegg til laptopen er det nyttig med plass til andre ting du må ha med deg. Husk derfor å sjekke om vesken du vil ha også rommer alt fra headset til lader.

Tenker du at datavesken også skal passe stilen til andre vesker du har, eller brukes som en weekendbag? Da bør du velge en størrelse som er noe større enn selve laptopen din. Pass på at vesken har et eget polstret rom til laptopen.

En laptopveske kan ha ulike funksjoner, og du bør vurdere hvilket behov du har. Her er noen eksempler på funksjoner du kan finne i en dataveske:

  • Spesielle rom for annen elektronikk, utenom laptopen.
  • Ekstra plass for andre ting du vil ha med deg.
  • Lommer for oppbevaring av ledninger/lader.
  • Plass for nøkler og bankkort.
  • Ekstra vattering for optimal støtsikkerhet.
  • Mulighet til å feste datavesken til en kabinkoffert.
  • Hjul.
  • RFID-blokkerende materialer (beskytter mot skimming).

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke