info@koffertonline.no

Ukedager 10-15

Koffertsett(48 produkter)

Koffertsett er en serie med kofferter fra samme produsent, som matcher hverandre. Investerer du i et koffertsett har du alltid en koffert i riktig størrelse, da koffertene i settet har forskjellige bagasjevolum. En annen fordel med et koffertsett er at du har flere modeller som ser bra ut sammen. Samtidig kompletterer de hverandres funksjoner.

Sorter etter Filter

Koffertsett

 

Reis med stil

Mange har håndbagasje og en koffert som skal sjekkes inn i forskjellige merker. Det gir fort en rotete og usammenhengende look. Vil du reise med stil, er det helt klart best med modeller fra samme serie. Å se bra ut under selve reisen kan bety en god start på ferien. Stil teller også om du skal på jobbreise, og må være representativ fra start til slutt. Et koffertsett består av kofferter av ulik størrelse, og det er vanlig med tre kofferter i et sett. Settet kommer normalt med en liten koffert som kan være håndbagasje samt en medium koffert og en stor. Det er flere merker som tilbyr koffertsett, og du finner dem i ulike prisklasser her hos oss. 

Det finnes også mange praktiske årsaker til å velge et koffertsett. Utover at du får kofferter i normal størrelse og håndbagasje, supplerer koffertene hverandre når det kommer til funksjonalitet. Blant annet er koffertsett enklere å stable på en bagasjevogn når du er på flyplassen. Det er lite moro å dra på en vogn, som har en ustabil stabel med en ujevn samling kofferter. Det er enklere å håndtere tre matchende kofferter i forskjellige størrelser. Et annet poeng med koffertsett er at de er enklere å bære med seg om du reiser alene med to kofferter og håndbagasje. 

Det er billigere med et koffertsett

Kjøper du flere kofferter i en serie, kan du forvente en lavere totalpris enn om du kjøpte hver koffert for seg. Du får nemlig en mengderabatt fra produsenten bak merket. For mange er dette den største fordelen ved å kjøpe et koffertsett i stedet for å kjøpe en og en koffert. Du er alltid velkommen til å kontakte kundeservice hvis du har spørsmål om våre koffertsett. 

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke