Toalettveske(59 produkter)

 

En god toalettveske organiserer toalettartiklene dine, og er uunnværlig når du er på reisefot. Toalettvesken beskytter innholdet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at noe skal gå i stykker. Vi har toalettvesker i mange størrelser, slik at du kan finne en som passer for en kort overnatting eller en lengre reise. Har du barn som trenger en toalettmappe, har vi selvsagt noe for dem også.

Sorter etter Filter

Toalettveske

 

ULIKE STØRRELSER

Toalettveske med mange rom er et smart valg hvis du skal ha plass til sminke og en rekke forskjellige produkter for hud og hår. Du klarer å holde orden, samtidig som det er enkelt å finne alt. Det er ikke nødvendig med et kaos av småsaker i en god toalettmappe. Reiser du kun med en tannbørste, tannkrem og en barberhøvel, er en enklere modell å foretrekke. En vanlig toalettmappe rommer rundt sju liter, men vi har også modeller som er betydelig større eller mindre.

En stor toalettveske passer godt om du har bagasje som skal sjekkes inn. Toalettmappen bør være slitesterk og tett. Da unngår du eventuelle lekkasjer fra toalettmappen. Vanlige materialer i toalettvasker er nylon og kunstlær. Pakk helst toalettvesken mellom klær, slik at knuselig innhold er bedre beskyttet. Ønsker du å ha toalettvesken i håndbagasjen, slik at du har kontroll på den, har vi også modeller som passer for det. Det er ikke uvanlig at man har en stor toalettmappe i innsjekket bagasje, og en liten i håndbagasjen. På den måten har du alltid det du trenger tilgjengelig på selve reisen.

VELG EN TOALETTVESKE MED SMARTE FUNKSJONER

I utvalget vårt finner du toalettvesker for ulike behov. Størrelsene er forskjellige, de kommer med ulike funksjoner og kan brukes på flere måter. Her er noen tips til funksjoner du kanskje er på utkikk etter:

  • Krok som gjør toalettvesken enkel å henge opp på badet.
  • Vattering som gjør den ekstra stødig.
  • Egne rom med glidelås for flytende produkter.
  • Laget i gjennomsiktig materiale, gjør det enklere ved eventuelle sikkerhetskontroller.
  • Mulighet for å feste den på en kabinkoffert, for å ha enkel tilgang.
  • Les produktbeskrivelsene, slik at du kan finne en toalettveske med de funksjonene du trenger.

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke