info@koffertonline.no

Ukedager 10-15

Vesker(166 produkter)

Her har vi samlet alle våre datavesker, laptopvesker, weekendbager, duffelbager og forretningskofferter. Under hver kategori finner du underkategorier. Alt du finner her passer utmerket til jobb, weekendturer eller som ekstra bagasje på reisen sammen med andre kofferter.

Sorter etter Filter

Vesker

 

DATAVESKER OG LAPTOPVESKER

Vi har både datavesker der du kun har plass til PC-en din, og større vesker som kan brukes som en kabinkoffert når du er på flyreise. Du finner også laptopvesker med skulderrem eller tynnere futteral. Veskene er produsert i forskjellige materialer, som resirkulerte materialer, polyester, lær, nylon og kunstskinn. På den måten kan du finne vesken som passer stilen din. Vesker til data og laptoper er en god investering, og beskytter data/laptop når du er på farten.

Det er flere måter å bære en dataveske på. Du kan bære den ved å benytte håndtaket som er plassert på toppen, eller benytte deg av skulderremmene for å ha hendene frie. Har du flere vesker og bager du skal ha med deg, er det praktisk med en dataveske med hjul.

Når du kjøper en dataveske, er det viktig at du sjekker målene på vesken opp mot dataen din. Hver produktbeskrivelse på veskene våre oppgir hvilke mål vesken passer for. Tenk også over om du trenger en veske med plass til litt ekstra, som øretelefoner, skrivesaker og andre ting du trenger. Datavesker på hjul kan også brukes på en weekendtur når du trenger å ta med deg enda mer.

Prisene på dataveskene varierer ut fra kvalitet og funksjon. De mer kostbare veskene har rom for annen elektronikk enn kun en data. Samtidig er det plass til ledninger, nøkler og andre ting du trenger. I tillegg er disse veskene vatterte og støtsikre samt laget av kvalitetsmaterialer. De har rem som kan festes på en kabinkoffert, hjul og RFID-materiale for å hindre skimming.

WEEKENDBAGER OG DUFFELBAGER

Vi har weekendbager og duffelbager som kan sjekkes inn på flyet, brukes som håndbagasje, pakkes for en weekendtur eller komplettere annen bagasje/kofferter. Alle bagene er myke, lette å pakke ned i og de er enkle å åpne når du trenger noe på reisen.

Duffelbager er praktisk å pakke i på grunn av det myke materialet, som gjør at du kan få presset inn litt ekstra. Bagene er inndelt i flere rom og har langsgående glidelås. På den måten kan hele bagen åpnes, og du har lett tilgang til alt du trenger. Flere av duffelbagene du finner hos oss kan bæres på forskjellige måter. De kommer med håndtak, skulderremmer og ryggsekkremmer, slik at du kan veksle bæremåte etter behov. Noen kommer også med hjul, noe som er gunstig om bagen er tung.

Det kan være nyttig å merke seg at en bag med hjul veier litt mer enn en uten hjul. Hjul, skulderremmer, håndtak og ryggsekkremmer gir flere muligheter for å få med seg bagen uten å risikere at man sliter seg ut eller får en ensidig belastning. Vesker uten hjul passer også godt til annet bruk enn reiser. De er blant annet mer praktiske for bilturer og til treningsutstyr. Tenk over i hvilke sammenhenger du har behov for en weekendveske, og hvor mye du normalt pakker i den. Det gjør det enklere for deg å velge den weekendbagen som dekker behovet ditt.

Våre weekendbager og duffelbager er produsert i forskjellige materialer, slik at du kan finne den som passer deg. De dyreste bagene holder ofte lengre, er produsert i bedre materialer og har flere funksjoner. Vi har både elegante weekendbager i lær og mer slitesterke i polyester. I tillegg er en del av bagene vanntette. Vårt tips er å tenke over hva bagen skal brukes til! Barnefamilier trenger kanskje en bag som rommer mye, samtidig som den tåler smuss og støv. Kanskje du er på jakt etter en stilig weekendbag til en viktig reise? Alle bagene passer både til kvinner og menn.

FORRETNINGSKOFFERT

En forretningskoffert kan sies å være den vesken/bagen som passer til det behovet du har i jobben din. Det kan være ryggsekker, laptopvesker/mapper, mindre bager med hjul for en jobbreise eller et futteral til laptopen. Det de har til felles er at de kan beskytte dataen din, samtidig som det er plass til andre ting.

Dokumentmapper er en forretningskoffert med håndtak på toppen og skulderrem. Denne har plass til det viktigste, og kan brukes på jobb hver dag. Den passer også som håndbagasje på flyreisen, da den får plass under setet foran deg.

Det begynner å bli mange som foretrekker en ryggsekk i stedet for en tradisjonell forretningskoffert. Den er lettere å bære med seg, og du har hendene fri samtidig som den blir mer ergonomisk riktig. Dette er ekstra viktig om du for eksempel går til jobben.

En kabinkoffert med hardt eller mykt skall kan også fungere som en forretningskoffert. Skal du ha med en laptop, vil en kabinkoffert med frontlomme være praktisk. Da har du tilgang til dataen uten å måtte åpne kofferten. Vi har også kabinkofferter på hjul, som er utmerket for lengre jobbreiser. Disse har plass til ekstra antrekk og sko.

Velg den forretningskofferten som passer for deg, og med de funksjonene du trenger. Tenk over om du trenger funksjoner som:

  • hjul
  • uttrekkbart håndtak
  • ryggsekkremmer og skulderremmer
  • vatterte rom for laptop
  • ekstra rom for mobil og ledninger
  • RFID-materiale for å hindre skimming
  • mulighet til å utvide volumet
  • vannavstøtende
  • TSA-lås og bagasjereimer

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke