Kabinkoffert(367 produkter)

Med en pen og praktisk kabinkoffert trenger du ikke å sjekke inn bagasjen din hos flyselskapet. Her finner du små kofferter, som rommer alt du har trenger på en kortere tur. Perfekt til turer på 1-3 dager.

Sorter etter Filter

Kabinkoffert

Her finner du vårt komplette utvalg av kabinkofferter. Når turen ikke krever så mye bagasje, og det føles mer behagelig å bruke en kabinkoffert, vil du her hos oss finne et nøye utvalgt sortiment av favoritter som bidrar til at reisen blir så behagelig som mulig. Det er enkelt å filtrere blant produktene våre, slik at du kan finne de du er interessert i. Kabinkofferten, som du har ansvar for under hele turen, bør være av høy kvalitet. 

Vi har et nøye utvalgt sortiment av kabinkofferter og vesker i forskjellige modeller, materialer og design. Hvis kabinkofferten skal brukes som håndbagasje når du reiser med fly, har vi kontrollert hvilke dimensjoner som gjelder for hvert enkelt flyselskap. Dermed kan du fokusere på hvilke andre funksjoner du ønkser at vesken din skal ha. Føles det best med to eller fire hjul? Foretrekker du en hard eller myk koffert? Kanskje krever forretningsreisen et ytre rom til datamaskinen eller en skillevegg, som gjør det enklere å oppbevare eiendelene dine?

Alle våre kabinkofferter er utstyrt med TSA-låser, og oppfyller alle krav som selv den mest krevende reisende kan stille til en koffert. Vi har slitesterke og lette kabinkofferter, som du kan kjøpe i sett med samme design. Da får du både en medium og en stor koffert. Hvis du kjøper et sett, har du allerede forberedt deg på fremtiden og de behovene som kan oppstå på fremtidige reiser. 

Her hos oss på koffertonline.no kan du velge mellom kabinkofferter i forskjellige farger, former og priser. Skal du ut og reise, og leter etter en god og slitesterk kabinkoffert? Hos oss finner du et nøye utvalgt sortiment av kabinkofferter i forskjellige størrelser og materialer. Det gjør det lettere for deg å velge.

Skal du velge en myk eller hard kabinkoffert?

En lett og myk kabinkoffert er perfekt til deg som ikke bruker å ha med deg skjøre gjenstander når du skal ut og reise. Dersom du reiser mest med fly, kan en hard kabinkoffert være en smart løsning. Det gjelder spesielt om det ikke er mer plass i kabinen, og håndbagasjen må legges i flyets lasterom.

Hva er forskjellen mellom en dyr og en billig kabinkoffert?

Det er naturligvis et bredt spekter av priser når det kommer til håndbagasje. Det er ofte materialet og vekten som bidrar til prisforskjellene. Kabinkofferter som veier lite er generelt fremstilt av lettere materialer, og de er rett og slett dyrere. Komponenter som TSA-lås og doble hjul kan også være faktorer som bidrar til prisforskjeller.

Hvordan fungerer garantier på kabinkofferter?

Kabinkoffertens garanti er en faktor du bør overveie når du skal kjøpe kabinkoffert. Lang garanti betyr at produsenten er sikker på produktet og dets kvalitet. Garantien er trykt på hvert produktkort. Du bør derfor ta en kikk på dette for å få en forståelse av hvilken kabinkoffert som passer til dine behov og krav til garanti.

Vi hjelper deg gjerne med å velge!

Här finner ni vårt kompletta utbud av kabinväskor. När resan inte kräver lika mycket packning, och det känns smidigast att använda en kabinväska, finner du hos oss ett noggrant utvalt sortiment av våra favoriter som gör att din resa blir så bekväm som möjligt. Filtrera enkelt fram de varor du är intresserad av. Kabinväskan som du själv ansvarar för genom hela resan kräver hög kvalitet och funktion. Vi har noggrant valt ut ett sortiment av kabinväskor i olika modeller, material och utföranden.  Om kabinväskan ska medtas som handbagage när du reser med flyg har vi kontrollerat vilka mått som gäller för respektive flygbolag. Nu kan du istället fokusera på vilka övriga funktioner som du vill att just din väska ska ha. Känns det bekvämt med två eller fyra hjul? Föredrar du en hård eller mjuk väska? Kanske kräver jobbresan ett ytterfack för datorn eller en mellanvägg för väl stuvad packning?

Les mer

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke