info@koffertonline.no

Ukedager 10-15

Reisetilbehør(271 produkter)

Reisetilbehør gjør enhver reise enklere, smidigere og sikrere, og det enten reisen er lang eller kort. Vi har et bredt utvalg av reisetilbehør med alt fra adresselapper, passholder og bagasjevekt til nakkepute, paraply og små vesker/mapper. Velg blant ulike modeller og materialer.

Sorter etter Filter

Reisetilbehør

 

SMART REISETILBEHØR FØR REISEN

I forkant av reisen er det smart å forberede pakkingen på best mulig måte. Har du sortert det du skal ha med deg, slik at du finner det på turen? Med pakkeposer, bagasjereimer, vannflaske og TSA-godkjent hengelås er du utrustet for en problemfri reise. Ved å tenke gjennom hvordan du pakker og hvordan du skal reise, kan du eliminere bort eventuelle problemer som kan dukke opp.

BEKVEMT REISETILBEHØR PÅ REISEN

Når du er på reisefot, er det flere typer reisetilbehør som gjør turen enklere. Pakk ting som pass, visum, billetter og andre viktige dokumenter i en liten veske/mappe. Alt du trenger blir lettere tilgjengelig, og du slipper å rote rundt i bager og annen håndbagasje. Vi har vesker og mapper i ulike størrelser. Dermed finner du gode alternativer enten du skal reise alene, eller skal holde styr på hele familiens reisedokumenter.

HVILE

De aller fleste ønsker å kunne sove litt på lange reiser. En nakkepute og sovemaske gir deg fred og ro. Kombiner disse med et tynt pledd og ørepropper, og du har alle muligheter for å få sove selv på en bråkete buss eller et fullt tog.

UNDERHOLDNING

Reiser betyr ofte mange timer på samme sted. Enten for at man må bytte fly, eller at reisen i seg selv er lang. Da er det greit å ha noe som får tiden til å gå. Spill, god musikk eller en god bok er fine måter å slå i hjel tiden på. Vi har et godt utvalg av ørepropper for å høre på musikk, bordspill og kortstokker.

NÅR DET HENDER TING PÅ REISEN

Det hender lett et eller annet når man er på reise. Noe går i stykker, det er varmt eller regnet pøser ned når dere kommer frem. Det kan også være at du er på forretningsreise, og trenger reisetilbehør som gjør at du får frisket deg opp litt raskt. Utvalget vårt inneholder ulike reperasjonskit, regntrekk, lykter og ladere. I tillegg finner du reisetilbehør, som førstehjelpskit, skopuss og komplett manikyrsett. Hva trenger du på reisen din?

VÅRT STORE SORTIMENT MED REISETILBEHØR

Du finner alt du kan komme til å trenge på reisen i vårt store sortiment. Orker du ikke å bla deg gjennom alt, kan du bruke filteret for å få en ryddigere oversikt. Finner du ikke det du leter etter, eller er usikker på om det vi selger vil fungere sammen med annen bagasje du har? Ta kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg med å finne det du trenger.

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke