info@koffertonline.no

Ukedager 10-15

Ryggsekk(278 produkter)

Ryggsekken er kroppens beste venn. Vesker, poser og dokumentmapper gir skjev belastning av vekten du bærer på. Dette kan på sikt føre til belastningsskader. Ryggsekken fordeler vekten jevnt over skuldre og rygg. I tillegg har ryggsekker ofte midjebelte, noe som hjelper til med å fordele vekten enda bedre. Med en ryggsekk får du enkelt med deg mye uten å føle at du belaster en del av kroppen mer enn andre. Skulle du likevel bli sliten i skuldrene, har vi ryggsekker med hjul. Da kan du dra den med deg i stedet for å bære den.

Sorter etter Filter

Ryggsekk

Dagens ryggsekker kommer med smarte løsninger, slik at det er lett å holde orden i sekken. Mange store ryggsekker har inndeling i rom for å kunne organisere innholdet godt. Den siste tiden er det også kommet mange ryggsekker med sikker oppbevaring av laptoper. Nå slipper du å ha en tung dataveske hengende på den ene skulderen eller i hånden. 

En ryggsekk gjør også reiser enklere. Du kan bevege deg raskere og lettere når du har begge hendene frie. Legg pass, billetter og viktige reisedokumenter i en egen lomme, så er de enkle å finne når du trenger dem. 

Ryggsekk egner seg også utmerket som håndbagasje på fly. Den passer perfekt i enten hattehyllen eller under stolsetet foran deg. Legg gjerne viktige ting, som for eksempel medisiner, i ryggsekken når du er på reise. Kommer innsjekket bagasje bort, har du likevel det aller viktigste tilgjengelig. 

Ryggsekker kommer i flere ulike farger og fasonger. Finn den som passer for deg, enten det er en sekk til bruk på jobb eller en lett og holdbar sekk til fjellturer. Vi har ulike varianter, som passer til alle typer reiser og aktiviteter. 

Er du på jakt etter en ryggsekk med stilig design, som også er sikker både for støt og tyveri? Da bør du ta en titt på Samsonite Securipak. Denne sekken kan kun åpnes ved ryggplaten. Har du sekken på ryggen kan ikke andre åpne den, og du unngår å bli utsatt for tyveri. Laptopen og andre verdisaker ligger trygt frem til du selv tar det frem. Ryggsekken egner seg til og med i barskere terreng, da den tåler både snø og regn.

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke