Weekendbag & Duffelveske(84 produkter)

 

Weekendbag er perfekt om du skal reise på helgetur, eller trenger en praktisk bag til håndbagasjen. I utvalget vårt finner du flere ulike modeller med det til felles at de er enkle å pakke i og frakte med seg. Vil du ha en myk reisebag, som du også kan bruke til hverdags, er en duffelbag et utmerket alternativ!

Sorter etter Filter

Weekendbag & Duffelveske

 

DUFFELVESKE - EN MANGFOLDIG OG PRAKTISK BAG

Sammenlignet med andre mindre weekendbager er duffelvesker meget praktiske. I myke vesker og bager er det nesten alltid plass til å presse inn litt ekstra, siden vesken former seg etter innholdet. De fleste duffelvesker har flere lommer og glidelås, slik at du kan åpne hele vesken. Det gir enkel tilgang til alt du har med deg på turen. En annen fordel med duffelbagen er at den kan bæres på ulike måter, som en ryggsekk, over skulderen eller i hånden. Her på koffertonline.no kan du også finne duffelbager med teleskopstang og hjul. Det er praktisk om du har pakket for en lengre tur og bagen er tung.

MED ELLER UTEN HJUL?

Har du ikke lyst til å bære på bagen hele tiden, passer det bra med en weekendbag på hjul. Bagen ruller enkelt med, og du slipper unødvendig belastning. Duffelveske med hjul er noe større og tyngre enn uten hjul. Pass derfor på at målene er riktige, slik at den egner seg som håndbagasje. Uansett om weekendbager har hjul eller ikke, kommer de med håndtak og skulderrem, slik at du kan bære den når det trenges.

Weekendbag uten hjul passer godt om du bruker den til trening, bilturer eller camping - tilfeller hvor det er enklere å bære den enn å rulle den. Før du velger en weekendveske bør du tenke over hvordan den skal brukes, når du skal bruke den, om den passer til din type reiser og hvor mye du tenker å pakke i den.

VELG MELLOM ULIKE STILER OG MATERIALER

Mange ønsker at en weekendbag passer den personlige stilen, og at den holder over lang tid. I utvalget vårt finner du derfor weekendbager i ulike materialer og stiler, slik at du enkelt kan velge den som passer deg best.

ELEGANTE OG HOLDBARE WEEKENDVESKER

Leter du etter en elegant og eksklusiv veske? Da kan en duffelbag i kunstlær passe perfekt. Kunstlæret er av høy kvalitet og det er miljøvennlig. Modellene er tidløse og materialet er meget holdbart, slik at du har bagen i lang tid fremover. I tillegg har vi dem i mange forskjellige farger, og de passer like godt til menn som til kvinner.

ENKLE OG SLITESTERKE

Jakter du derimot på en enkel eller sportslig weekendbag, finnes det et stort utvalg av duffelvesker i slitesterkt polyester. Mange av disse er laminerte, slik at de også er vanntette. Polyester er et slitesterkt materiale. Det tåler tøff behandling, som den lett får på en campingtur eller når bagen slenges i et bagasjerom. Duffelbager i polyester er også perfekte for barnefamilier, siden barn kan komme til å behandle bagen litt uforsiktig.

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke