info@koffertonline.no

Ukedager 10-15

Stor Koffert(224 produkter)

Pakk alt du trenger og litt til. Her finner du en mengde store kofferter. Kanskje leter du etter en fargerik reisekamerat, som skiller seg ut på bagasjebåndet? Eller noe lett, som gjør at du slipper overvekt? Disse koffertene er ideelle for turer som varer lenger enn en uke.

Sorter etter Filter

Stor Koffert

Om du skal ut og reise med fly, må store kofferter sjekkes inn. Da er det ekstra viktig at kofferten har en lås, som kan åpnes av internasjonal toll. Det har vi selvfølgelig sørget for at våre kofferter har. Hele utvalget av store kofferter har TSA-lås. Dermed vil du kunne få bagasjen tilbake i et stykke om den blir gjenstand for en inspeksjon på grensen.

Vi stiller også høye krav til funksjonalitet og bærekraft. I tillegg ønsker vi selvsagt at du finner form og farger, som passer smaken din. Derfor har vi ulike modeller og farger å velge mellom. Vi har store kofferter som er slitesterke og lette, og som kan kjøpes som koffertsett. Da får du også samme design på kabinkofferten og den mellomstore kofferten. Kjøper du et helt sett, er du godt forberedt om uventede behov skulle dukke opp under reisen. Koffertsettene er laget slik at de ulike koffertene passer inni hverandre. Dermed sparer du oppbevaringsplass. Plasser kabinkofferten inne i den mellomstore kofferten, som igjen kan plasseres i den store kofferten. Finn favorittløsningen i vårt brede utvalg av store kofferter. 

Dimensjonene på våre store kofferter varierer. Derfor er det viktig at du vurderer hvilken størrelse som passer best for deg og din kommende reise. Store kofferter er laget i forskjellige typer materialer, hvor noen veier mer enn andre. Mistenker du at bagasjen blir tung på din neste flyvning? Planlegger du å shoppe mye du skal ta med deg hjem igjen? Vekten på koffertene finner du i produktbeskrivelsen. 

Vi hjelper deg gjerne om du har spørsmål!

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke