info@koffertonline.no

Ukedager 10-15

  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_1
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_2
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_3
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_4
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_5
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_6
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_7
5(1stk)

Delsey Segur 2.0 78cm

Stor Svart

Delsey Segur er en pålitelig reisefølge og en absolutt bestselger. Letthet og styrke kan man alltid regne med når det kommer til Delseys kofferter. I tillegg er Segur utstyrt med en smart interiørløsning som gjør at du enkelt kan vaske fôret ved behov. TSA-låser og dobbeltforsterkede glidelåser sikrer holdbarhet og sikkerhet. Den doble glidelåsen er 41 ganger sterkere enn vanlige glidelåser. De fire doble hjulene er både stillegående og smidige. Delseys 10-årige verdensgaranti gjør at du alltid kan stole på hjelp fra nærmeste forhandler, uansett hvor i verden du er.Dette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
Produktinformasjon

Delsey Segur er en pålitelig reisefølge og en absolutt bestselger. Letthet og styrke kan man alltid regne med når det kommer til Delseys kofferter. I tillegg er Segur utstyrt med en smart interiørløsning som gjør at du enkelt kan vaske fôret ved behov. TSA-låser og dobbeltforsterkede glidelåser sikrer holdbarhet og sikkerhet. Den doble glidelåsen er 41 ganger sterkere enn vanlige glidelåser. De fire doble hjulene er både stillegående og smidige. Delseys 10-årige verdensgaranti gjør at du alltid kan stole på hjelp fra nærmeste forhandler, uansett hvor i verden du er.

Merker

Det franske merket Delsey er den nest største koffertprodusenten i verden. Alltid klar med smarte og innovative funksjoner, pakket inn i et elegant design. Dette førsteklasses merket har eksistert siden 1946, og har mer enn 70 utmerkelser og patenter. Med en koffert fra Delsey kommer du til å reise både elegant og problemfritt!

Produktvurdering

Kunde anmeldelser

4.8/5 fra 12885 anmeldelser

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke