Hard Koffert(275 produkter)

Det kan være lurt å ta en liten stund til å tenke over hva man vil ha når man velger koffert. En hard koffert kommer med visse egenskaper som kan være til fordel når du skal ut og reise.

En enkel ting man kanskje ikke tenker på er at det er lettere for produsenten å lage kofferter med hardt skall i forskjellige farger og mønstre. Derfor, hvis man vil finne kofferten som passer en selv, finnes det et bredere utvalg av utseende blant harde kofferter.

Når du deretter skal ut og reise i den vide verden, har kofferten ditt eget eventyr. På flyplassen kan kofferten bli utsatt for røff håndtering der det harde skallet beskytter bedre koffertens innhold. Den faste formen hindrer klemming da kofferter på flyplassen kan bli stablet oppå hverandre. Det blir da mindre risiko for at væsker blir klemt ut, elektronikk går i stykker eller at skjøre gjenstander knuses. Dessverre finnes det også uønskede tyver på flyplassen. Et hardt skall gjør det vanskeligere for dem å skjære opp kofferten for å få tak i innholdet.

Når du skal transporteres utendørs under reisen, kan snø eller vann være en faktor i valget av en hard koffert. Alt som er flytende har vanskelig for å trenge inn og komme til pakkingen din.

Majoriteten av alle harde kofferter er utstyrt med fire hjul som gir kofferten høyere stabilitet og absorberer støt bedre. Hvis kofferten derimot blir våt, oppstår det ingen lukt og tørkingen er enkel.

Når du endelig har ankommet til din destinasjon, har du bedre mulighet til å sortere pakkingen din. En hard koffert gjør det mulig å få to separate store rom til å dele opp pakkingen og holde den organisert.

Sorter etter Filter

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke