info@koffertonline.no

Ukedager 10-15

  • American Tourister Bon Air - Mellomstor Turkis
  • American Tourister Bon Air - Mellanstor Turkos_1
  • American Tourister Bon Air - Mellanstor Turkos_2
  • American Tourister Bon Air - Mellanstor Turkos_3
  • American Tourister Bon Air - Mellanstor Turkos_4
5(4stk)

American Tourister Bon Air

Mellomstor Turkis

BON AIR er American Touristers bestselger og kanskje Sveriges mest solgte koffert. Med sine sterke farger vil du raskt kjenne igjen vesken din på bagasjebeltet. Denne serien med kofferter er laget av sterk polypropylen og har lettrullende 360° hjul. Andre funksjoner som denne vesken har er: Adresseetikett, Justerbart trekkhåndtak, Elastiske kryssstropper TSA-lås med låsbare glidelåser. Flott koffert for pengene!Dette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
Produktinformasjon

BON AIR er American Touristers bestselger og kanskje Sveriges mest solgte koffert. Med sine sterke farger vil du raskt kjenne igjen vesken din på bagasjebeltet. Denne serien med kofferter er laget av sterk polypropylen og har lettrullende 360° hjul. Andre funksjoner som denne vesken har er: Adresseetikett, Justerbart trekkhåndtak, Elastiske kryssstropper TSA-lås med låsbare glidelåser. Flott koffert for pengene!

Merker

American Tourister er verdens nest største produsent av kofferter, og kan nå fås i mer enn 90 land. Merket ble startet i 1933, og har et velfortjent godt omdømme over hele verden. Millioner av fornøyde reisende bruker American Tourister hver dag, slik at reisen blir så problemfri som mulig. Du kan velge mellom et stort utvalg av morsomme og fargerike kofferter av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Produktvurdering
Verifisert kunde
Fin farge, lett og fleksibel veske.
Posen stemte med beskrivelsen i annonsen.
Stilig og slitesterk

Kunde anmeldelser

4.8/5 fra 13266 anmeldelser

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke