• Antler Atom - Stor Grå
  • Antler Atom - Stor Grå
  • Antler Atom - Stor Grå
  • Antler Atom - Stor Grå
  • Antler Atom - Stor Grå
5(5stk)

Antler Atom

Stor Grå

Antler Atom Stor passar den resenär som letar efter den lättaste stora resväskan. Denna modell är EXTREMT lätt och samtidigt stryktålig då den är tillverkad i Armordon® plast. Med dess snygga design blir den unik på bagagebandet. Den kommer med 10 års garanti och i ett flertal snygga färger. Denna modell vann Expressens stora test av resväskor 2017.Dette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
Produktinformasjon

Antler Atom Stor passar den resenär som letar efter den lättaste stora resväskan. Denna modell är EXTREMT lätt och samtidigt stryktålig då den är tillverkad i Armordon® plast. Med dess snygga design blir den unik på bagagebandet. Den kommer med 10 års garanti och i ett flertal snygga färger. Denna modell vann Expressens stora test av resväskor 2017.

Merker
Produktvurdering
Ekstremt lett og (som det virker) veldig slitesterk reiseveske. Jeg har foretatt en lang flytur med ganske grov behandling, og den er fortsatt i perfekt stand og ser ikke ut til å ha mange deler som vil slites ned.
Vekten var vippepunktet for meg som gir meg minst et par kg ekstra å pakke. Stor indre størrelse der jeg kunne passe de ganske lange snorklefinnene mine også.
Den ene siden av den indre delen har en fullstendig glidelåskonstruksjon (i stedet for at kun to stropper er spennet rundt klærne, noe som gir to gode rom.
Fint håndtak, en fleksibel koffert som ruller lett og veier nesten ingenting! Veldig fornøyd!
Ekstremt lett og fleksibel. Også vakker.
Stilig, lett, lett å rulle.
Verifisert kunde

Kunde anmeldelser

4.8/5 fra 13728 anmeldelser

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke