info@koffertonline.no

Ukedager 10-15

Bric's Koffert(3 produkter)

 

Koffertmerket Bric’s har produsert kofferter av høy, italiensk kvalitet i over 70 år. Mario Briccola grunnla merket i 1952. I dag drives selskapet videre av familien, og fokuset er som alltid på å levere kofferter av høy kvalitet. Bric’s har også blitt et velkjent luksusmerke over hele verden, og er kjent for sin høye kvalitet, tidløse design, smarte funksjoner og holdbarhet. Med en koffert fra Bric’s reiser du sikkert og stilig.

Sorter etter Filter

Bric's Koffert

Bric’s ble grunnlagt i 1952 ved Comosjøen nord for Milano. Siden har selskapet vokst til å bli et anerkjent merke, som gjennom sin lidenskap for design, velvalgte materialer og sans for detaljer tiltrekker seg alt fra forretningsreisende og europeiske fashionistaer til Hollywood-eliten. Bric’s produksjon har alltid vært preget av konstant utvikling, hvor arv, innovasjon, funksjonalitet og eleganse forenes. Dette balanseres med dyktig håndverk, avansert teknologi og tolkning av nye trender. Sammen skaper dette en perfekt fusjon mellom form, funksjon og design.

I dag avspeiler Bric’s en tidløs eleganse som minner om Comosjøen, som kombineres med den urbane og kosmopolitiske stilen du finner i Milano.

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke