info@koffertonline.no

Ukedager 10-15

  • Brics X-Travel - Weekendbag Grå
  • Brics X-Travel - Weekendbag Grå
  • Brics X-Travel - Weekendbag Grå
  • Brics X-Travel - Weekendbag Grå
  • Brics X-Travel - Weekendbag Grå
  • Brics X-Travel - Weekendbag Grå
3.5(2stk)

Brics X-Travel

Weekendbag Grå

Brics X-Travels weekendbag kombinerer fleksibilitet og funksjon. Takket være sine nye former, mønstre og raffinerte detaljer, er denne vesken et must for alle motebevisste reisende. Denne vesken er perfekt når du vil på en spontan helgetur eller som en ekstra bag å fylle med kjøp du har gjort på farten. Har innsydde detaljer som gjør det enkelt å trekke den over håndtaket på en rullebag og kan også brettes flatt for ikke å ta opp plass når den ikke er i bruk.Dette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
Produktinformasjon

Brics X-Travels weekendbag kombinerer fleksibilitet og funksjon. Takket være sine nye former, mønstre og raffinerte detaljer, er denne vesken et must for alle motebevisste reisende. Denne vesken er perfekt når du vil på en spontan helgetur eller som en ekstra bag å fylle med kjøp du har gjort på farten. Har innsydde detaljer som gjør det enkelt å trekke den over håndtaket på en rullebag og kan også brettes flatt for ikke å ta opp plass når den ikke er i bruk.

Merker

 

Koffertmerket Bric’s har produsert kofferter av høy, italiensk kvalitet i over 70 år. Mario Briccola grunnla merket i 1952. I dag drives selskapet videre av familien, og fokuset er som alltid på å levere kofferter av høy kvalitet. Bric’s har også blitt et velkjent luksusmerke over hele verden, og er kjent for sin høye kvalitet, tidløse design, smarte funksjoner og holdbarhet. Med en koffert fra Bric’s reiser du sikkert og stilig.

Produktvurdering
Dette produktet er ennå ikke levert.

Kunde anmeldelser

4.8/5 fra 12885 anmeldelser

Produktet er lagt til i handlekurven din

Lukke